Contact : 0591-315545

Praktijk & Team

Pand Tandartspraktijk Verhagen BEWEGING WEBCombiTandartspraktijk Verhagen te Klazienaveen is een solo praktijk waar u voor diverse tandheelkundige behandelingen terecht kunt. (waaronder cosmetische tandheelkunde( facings, bleken, kronen), conserverende tandheelkunde(vullingen, kronen) en endodontologische behandelingen(kanaalbehandelingen)

Voor de behandelingen die niet in onze praktijk worden gedaan(orthodontie, implanteren en parodontologie) wordt u in overleg doorverwezen naar een van onze gespecialiseerde collega’s. Wij werken samen met de mondhygiënisten praktijk Dusink en Wolken.

Ons doel is uw gebit gezond te houden, natuurgetrouw te herstellen of het mooier te maken. De teamleden van Tandartspraktijk Verhagen houden zich bezig met opleiding en kwaliteit om u op een optimale manier zorg op maat te kunnen leveren.

Piet Verhagen - Tandarts Klazienaveen
Piet Verhagen

In onze praktijk word je altijd behandeld door tandarts Verhagen. Hij controleert het gebit, geeft advies over mondhygiëne en voert alle tandheelkundige behandelingen uit. Samen met zijn team geeft hij professionele zorg en persoonlijke aandacht aan u en uw gebit.

Tineke Nienhuis

Tineke zorgt ervoor dat dagelijkse gang van zaken in de praktijk tot in de puntjes wordt geregeld. Ook de crediteuren- en debiteurenadministratie behoren tot haar werkzaamheden.

Wilma Kiers

Wilma is als all-round tandartsassistente al jaren werkzaam voor Tandartspraktijk Verhagen. M.i.v. maart 2021 is Wilma ook gecertificeerd preventieassistente. Wilma assisteert aan de stoel en zorgt ervoor dat er in de praktijk hygiënisch kan worden gewerkt. Als preventieassistente verwijdert zij tandsteen en instrueert u hoe u het gebit goed kunt onderhouden.