Contact : 0591-315545

Spoedgevallen!

Hoe vervelend ook; het kan gebeuren dat u in het weekend een tandarts nodig heeft. U kunt dan contact opnemen met de centrale doktersdienst. Dat kan bijvoorbeeld zijn in geval van pijnklachten die niet met gebruikelijke pijnstillers te bestrijden zijn, een dikke wang, in geval van nabloeding na het trekken van een kies of na een ongeval. Voor andere zaken, zoals een afgebroken vulling, een losgekomen noodkroon of een gebroken prothese kunt u met een gerust hart een aantal dagen wachten om contact met ons op te nemen.

Wilt u weten of uw klacht spoedeisend is? Doe dan hier een online test om te zien of je in aanmerking komt voor spoedeisende hulp.

Houdt u er alstublieft ook rekening mee dat behandelingen in de weekenddienst contant dienen te worden afgerekend. Pinnen is niet in alle praktijken mogelijk.

(Centrale Doktersdienst)   Spoednummer: 0900-1515 (€ 1,= p/m) 

U kunt zich in verbinding stellen met de Centrale Doktersdienst om uw klachten voor te leggen. De Centrale Doktersdienst overlegt en/of verbindt u door met de dienstdoende tandarts.
U kunt als onze cliënt de Centrale Doktersdienst raadplegen van maandag t/m donderdag na 16.00 uur, op vrijdag na 12.00 uur en in het weekeinde. Bent u bij geen enkele tandarts ingeschreven dan kunt u in spoedeisende zaken ook overdag van dit telefoonnummer gebruik maken.
Tevens kunt u bij praktijksluiting i.v.m. nascholing of vakantie ook contact opnemen met de Centrale Doktersdienst wanneer u klachten heeft waarmee u niet kunt wachten tot onze praktijk weer geopend is.

Meer informatie hierover kunt u vinden op www.emmentandartsen.nl
(U kunt hier lezen welke tandarts dienst heeft. Om contact met de dienstdoende tandarts te leggen kunt u soms niet rechtstreeks het telefoonnummer van de dienstdoende tandarts bellen maar moet u eerst telefonisch contact leggen met de Centrale Doktersdienst)

Tijdens onze afwezigheid (vakantie, nascholing, onderhoud van apparatuur) zorgen wij ervoor dat u in spoedeisende gevallen terecht kunt bij één van onze collega’s van de Tandartsenkring Emmen. Informatie hierover kunt u verkrijgen door het nummer van de Centrale Doktersdienst te bellen. Houdt u pen en papier bij de hand om telefoonnummers en adressen te noteren.