Contact : 0591-315545

Contact

Wijziging gegevens

(beveiligde verbinding)

Dit formulier kunt u gebruiken om wijzigingen van uw persoonlijke gegevens door te geven.

Persoonlijke vragen van/over uw behandeling en dossier kunt u telefonisch stellen op maandag en woensdag tussen 8.00 – 12.00 uur

Geboortedatum
Veranderde gegevens per

Betreft hele gezin
Niet voor het gehele gezin? Graag per persoon wijziging insturen
Contactgegevens

Adres van de praktijk:
Stellingstraat Zuidzijde 5
7891 JA Klazienaveen

Telefoonnummer: +31 591 315545

Tandartspraktijk Verhagen is niet geopend voor nieuwe  inschrijvingen. 

Praktijkinformatie betreffende coronavirus

Sinds 22 april hebben wij voorzichtig de reguliere zorg hervat. Wij gebruiken daarbij de Leidraad Mondzorg Corona volgen. Wij houden nog steeds een  aangepaste behandelagenda.  Na uitgebreid overleg is er voor gekozen om voor de reguliere mondzorg alleen mensen in de praktijk  toe te laten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn.
Wij stellen u daarom ook een aantal vragen wanneer u telefonisch contact met ons heeft. Deze vragen staan ook in alle afspraakbevestigingen en afspraakherinneringen.
Tevens nemen wij momenteel de anamneses(gezondheidsvragenlijst) zoveel mogelijk telefonisch af. Wilt u, wanneer dit voor u van toepassing is, uw medicatielijst bij de hand hebben wanneer u ons opbelt?

De praktijk is telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag van 8.00 tot 12.00 uur.
Kom niet langs om de afspraak te maken of te verplaatsen.

Onderstaand aanwijzingen waar u rekening mee dient te houden bij een bezoek:

 • Voelt u zich niet gezond, dan belt u de afspraak af.
 • Onze wachtkamer is verplaatst naar de parkeerplaats voor de praktijk. Wij hebben een tent laten plaatsen zodat u op gepaste afstand van anderen kunt wachten. Zie ook ons nieuwsbericht: Welkom in de tent.
 • Wees op tijd voor uw afspraak (ongeveer 5 minuten van tevoren)
 • Handhygiëne is bij de virusuitbraak van Covid-19 een belangrijke bron van besmetting, we vragen u uw handen te desinfecteren met handalcohol bij het betreden van de wachtruimte.
  In de wachtkamer-tent hangt een dispenser. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken.
 • Volg de aanwijzingen op de borden en van ons personeel op. U wordt  opgeroepen met een gesproken bericht en mag daarna direct doorlopen naar de behandelkamer.
 • Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.
 • Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk, een praatje is gezellig maar om de 1.5 meter te bewaren is dit helaas niet mogelijk.
 • Sluit de deur van de behandelkamer en de voordeur achter u.
 • In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Wij zullen u ontvangen met een glimlach achter ons masker en u de hand niet schudden.
In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

Voor informatie kunt u ook kijken op www.allesoverhetgebit.nl