Contact : 0591-315545

Contact

Wijziging gegevens

(beveiligde verbinding)

Dit formulier kunt u gebruiken om wijzigingen van uw persoonlijke gegevens door te geven.

Persoonlijke vragen van/over uw behandeling en dossier kunt u telefonisch stellen op maandag en woensdag tussen 8.00 – 12.00 uur

Geboortedatum
Veranderde gegevens per

Betreft hele gezin
Niet voor het gehele gezin? Graag per persoon wijziging insturen
Contactgegevens

Adres van de praktijk:
Stellingstraat Zuidzijde 5
7891 JA Klazienaveen

Telefoonnummer: +31 591 315545

Tandartspraktijk Verhagen is niet geopend voor nieuwe  inschrijvingen. 

Praktijkinformatie betreffende coronavirus

Wij gebruiken de Leidraad Mondzorg Corona. Tevens hebben wij een aangepaste behandelagenda.  Er is voor gekozen om voor de reguliere mondzorg alleen mensen in de praktijk toe te laten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn.
Wij stellen u daarom ook een aantal vragen wanneer u telefonisch contact met ons heeft. Deze vragen staan ook in alle afspraakbevestigingen en afspraakherinneringen.
Tevens nemen wij momenteel de anamneses(gezondheidsvragenlijst) zoveel mogelijk telefonisch af. Wilt u, wanneer dit voor u van toepassing is, uw medicatielijst bij de hand hebben wanneer u ons opbelt?

De praktijk is telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag van 8.00 tot 12.00 uur.
Kom niet langs om de afspraak te maken of te verplaatsen.

Onderstaand aanwijzingen waar u rekening mee dient te houden bij een bezoek:

 • Voelt u zich niet gezond, dan belt u de afspraak af.
 • Onze wachtkamer is verplaatst naar de parkeerplaats voor de praktijk. Er staat een unit waardoor wij u op gepaste afstand van elkaar kunnen ontvangen. Neemt u daar plaats, uw wordt opgeroepen. Na uw oproep loopt u direct de behandelkamer in.
 • Wees op tijd voor uw afspraak (ongeveer 5 minuten van tevoren)
 • Handhygiëne is bij de virusuitbraak van Covid-19 een belangrijke bron van besmetting, we vragen u uw handen te desinfecteren met handalcohol bij het betreden van de wachtruimte. In de wachtruimte hangt een dispenser.
  We verzoeken u daarna uw gezicht en persoonlijke zaken niet meer aan te raken. De wachtruimte én praktijk zijn om hygiënische redenen verboden voor mobiele telefoons. Ook bij de balie mag u deze niet vasthouden en/of gebruiken.
 • Volg de aanwijzingen op de borden en van ons personeel op. 
 • Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.
 • Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk, een praatje is gezellig maar om de 1.5 meter te bewaren is dit helaas niet mogelijk.
 • Sluit de deuren achter u.
 • In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Wij zullen u ontvangen met een glimlach achter ons masker en u de hand niet schudden.
In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

Voor informatie kunt u ook kijken op www.allesoverhetgebit.nl